Ülikooli teaduse eri

2. Feb 2007

Ülikooli ajaleht ilmutas 12. jaanuaril meelekindlalt ülikooli teaduse erinumbri, kus sees mõndagi huvitavat. Siin saab soovitada Jüri Alliku artiklit Eesti teaduse mõjukusest (Eesti endiselt ekssotsmaade esirinnas, aga ei enamat), prorektor Ain Heinaru lugu loodus- ja tehnoloogiateaduskonna LOTE loomisest (teaduslinnak Maarjamõisas), intervjuud HTM asekantsleri Kristjan Halleriga teaduse tippkeskuste teemadel (peaks olema alla kahe käe sõrmede), publikatsioonidest Eesti teadusinfosüsteemis ERIS (jube keeruline süsteem, parem juba kirjutada teadusartikkel, kui sellest aru saada), teadus- ja arendusosakonna juhataja Mare Ainsaare ülevaadet doktorantide juhendamisest (areng lineaarne).
On ka ülevaade ülevaatest, kuidas EPL ja Postimees on kajastanud TÜ teadust ja ülikooli üldse. Sel teemal ilmus artikkel igal kolmandal päeval. Noh, nüüd on TÜ rektoriskandaal kindlasti ülikooli kajastamist suurendanud. Tõeline PR-trikk. Kõike seda saab täpselt lugeda aadressil www.ajaleht.ut.ee
teadus.ee

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri