Juhtimisoskuste koolitus noorteadlastele

13. Jul 2007

Eesti Noorte Teadlaste Akadeemia on korraldamas koolitust juhtimisoskuste kohta – BaltMob. Koolitus on mõeldud Eesti, Läti, Leedu ja Šveitsi magistrantidele, doktorantidele ning postdoktorantidele.
Magistrantidel, doktorantidel ning postdoktorantidel palutakse osaleda ka küsitluses, mille eesmärgiks on selgitada, milliseid oskuseid Baltimaade noorteadlased väärtustavad kõige enam – www.enta.ee/baltmob.
ENTA on noorteühendus, mis esindab Eesti noorteadlaste huve nii Eestis, Euroopas kui ka maailmas. Meie liikmeskonda kuuluvad kõigi Eesti kõrgkoolide õppurid, bakalaureuseõppest kuni doktorantuurini. ENTA peamisteks koostööpartneriteks on Haridus- ja Teadusministeerium, Hasartmängumaksu Nõukogu, GEBERT RÜF STIFTUNG, Läti Noorte Teadlaste Liit ning Euroopa noorteadlaste ja doktorantide nõukogu.
Ursula Toomri, nõukogu liige, Eesti Noorte Teadlaste Akadeemia
utoomri@yahoo.co.uk, 5567 1043

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri