Osalege teadusfoto võistlusel

15. Feb 2008

Ettevõtmise teadus.ee korraldatav teadusfoto võistlus kestab veel 29. veebruarini. Seni on saabunud 75 tööd.

Teadusfoto on väga lai vald. Kes uurib ja pildistab metsas tegutsevat sipelgat, kes kaevab lahti mõne maalinna ja pildistab, kes aga klassiruumis kaks vedelikku kokku kallab ja siis uue värvuse tekkimist kaameraga jälgib. Kes aga pildistab hoopis uurijaid endid. Või siis kivistisi, kivimeid, mikroorganisme. Teadusfoto jäädvustab ka katseseadmeid ja neil töötavaid teadlasi. Vaidlusi seminaridel, konverentsidel, töötubades. Lõppude lõpuks on ju igaüks omamoodi teadlane. Ka teaduse populariseerimine käib meie võistluse alla. Nii et osalege. Võistluse põhitoetaja on Haridus- ja Teadusministeerium. Täpsemalt vt www.teadus.ee nupu TEADUSFOTO 2007 alt.
teadus.ee

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri