Tarkade klubi trikitab

15. Feb 2008

Tarkade Klubi
Veebruar 2008
82 lk, hind 39.90

Tarkade Klubi veebruarinumber on teinud triki ja mananud oma kaanele foto trikimees Jürgen Veberist. Sees on ka lugu. Aga ega Trikimees oma trikke paljasta, seletab vaid loomuliku ja üleloomuliku seoseid. Juttu ka maailma kuulsatest illusionistidest, sealhulgas James Randist ja Uri Gellerist.
Isikulugu on münditrikitaja Ivar Leimusega, Eesti müntide ja raha ajaloo parima asjatundjaga. “Mul on väga hea tunne, kui tuleb uus ja huvitav leid, mis kinnitab midagi või lükkab ümber. Aga kui kallis miski on – absoluutselt ei koti,” ütleb Leimus.
Juttu on ka Maa kõikumistest ja ahvi ajuga robotitest. Ja kirevuse sees ning kireva päralt – kirjeldatakse ka igamehe allveelaeva, mille saab kätte vaid miljoni krooni eest. Nii et mis muud kui ostma, et saaks uppunud laevadelt Leimusele münte koguda ning Trikimehe eest pakku minna.
teadus.ee

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri