Vesi autoahjus

27. Jun 2008

Kas alltoodud lingilt leiduv lahendus ka reaalselt töötab ja kas selle kasutegur on nii suur kui seal väidetakse või on tegu õhumüümisega, vt fuelcell

Lugupidamisega, Margus Taal Kommentaar:
Niipalju kui mina aru saan, lubatakse pooleteise tuhande krooni eest tillukest kütuseelementi. Aga niipalju kui mina tean, sellist ei ole veel ehitatud. Mis siis viga oleks. Praegused kütuseelemendid töötavad kõrgetel, õige mitmesaja kraadistel temperatuuridel ja need on kallid ning suured. Nii et kui lubatakse, et selle seadmega sõidab auto kaks korda ökonoomsemalt kui bensiiniga, siis tuleb küsida – miks maailm seda ei tarvita? Eriti kui see on nii odav.
On neil pakkuda ka magnetiline pesupesemise süsteem. Mis pidavat töötama ilma pesupulbrita. Milleks siis aga komplektis plekieemaldi, mis maksab pesupulbrist 10 korda enam? Muuseas, ka selles auto imevahendis on mingi kemikaal, mis nende sõnutsi puhastab süsinikuühendeid. Kuidas seda küll tehakse, kui keemiatööstus pole hakkama saanud?
Pakutakse teisigi imeasju, nagu nt tervislikud putukatõrjevahendid.
Ühesõnaga – kes tahab, võib uskuda. Lõppude lõpuks on olemas ka homöopaatia.

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri