Elu ilma toiduta

27. Jun 2008

Kuidas teadlased kommenteerivad, põhjendavad või ümber lükkavad praanast toitumist? St elamist õhust ja armastusest. Kuidas/kas see on võimalik?
Kai

Kommentaar:
Kui see oleks võimalik, mis siis viga oleks. Poleks tööd vaja tehagi. Kuid isegi buda mungad käivad, kausid käes, külast toitu saamas. Kindlasti on võimalik lühemalt või pikemalt paastuda. Kuid kindlasti on see ka ohtlik, igati ohtlikum kui pista oma autosse vahend, mis paljast veest teid sõidutab. Kui auto jääb seisma, siis pole häda midagi. Inimesega võib aga paastudes juhtuda midagi hullu. Ja üsna kindel on seegi, et ilma veeta ei pea kaua vastu. Nii et – praanast võib küll pajatada Pealtnägija, aga teadus.ee hoidub seda tõeks pidamast.
Kommenteeris teadustoimetaja Tiit Kändler

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri