Teaduskabarees geeniülesed geenid

24. Jan 2012

Sel aastal jätkub teadusliku ja kunstilise sõna ühendamisele püüdlev Teaduskabaree.

Mittetulundusühingu TeadusTeave eestvõtmisel ning koostöös Eesti Teadusajakirjanike Seltsiga ja Teatri Puhvetiga viiakse iga kuu viimasel neljapäeval kokku teadlane ja praktik, kes õhtujuhi eestvõtmisel omavahel ja publikuga ühel kindlal teemal arutlevad.

Lähim üritus toimub 26. jaanuaril Tallinnas Teatri väljakul nr 3 asuvas Teatri Puhvetis. Teemaks on „Kas geneetika on muutumas geeniüleseks?”

Arutlevad Marko Piirsoo ja Andres Veske Tallinna Tehnikaülikoolist ning Egle Rebane Vähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskusest. Vestlust juhib teaduskirjanik Tiit Kändler, viktoriini veab teadusajakirjanik Priit Ennet, teaduskuplee ja muu muusika ansamblilt „Sädelev kass”, luulet loeb Karl-Martin Sinijärv. Pääs vaba.

teadus.ee

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri