Teaduskabaree: teaduse keel ja hääl

28. May 2012

NB! Teaduskabaree paik veidi muudetud!

Tavalises kohas tagasaalis Teaduskabaree 31. mail ei toimu, vaid Tartu Ülikooli ruumes 2. korrusel, sisseminek Teatri Puhveti uksest 30 m paremalt, juhatavad sildid on mõlemal uksel. Joogid-söögid saadaval nagu muiste.

Hooaja viimane Teaduskabaree uurib, kuidas teadust keelekaks ja häälekaks teha. Sellest kõnelevad oma kogemustele põhinedes teaduse populariseerijad. Priit Ennet teadusest läbi eetri, Arko Olesk ja Tiit Kändler teadusest paberil, Martin Vällik teadusest pseudokeeles. Luule ja muusika Sädelev Kass. Näitleja, lavastaja, muusik Tõnu Tepandi tutvustab oma inimhääle teooriat ja praktikat: „Alguses on hääl”.

Täna, 31. mail kell 19.00, Teatri Puhvet, 30 meetrit paremalt uksest, 2. korrusel TÜ ruumis, Tallinn, Teatri väljak 3

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri