Onu Tomi onnike III. Õueonu päevaraamat

11. Jan 2017

Onu Tomi onnike III. Õueonu päevaraamat

Serbias on lumeuputus, Istanbulis ja Californias samuti. Onu Tomi onnikese vundamendi pistsid nahka Treppoja vesirotid, mutid ja vihmaussid, mistõttu ehitusfirma on nüüd graafikust maas 8 kuud. Ja nõuab Õueonult 4 miljonit. Isegi kui käbides maksta, vajab Õueou ometi head tasuta advokaati, võib olla ka tasuline, kes Õueonule protsessi eest söögi-joogi välja teeb.

Õueonu.TomIII.10.01.17

Õueonu aga avastas seaduse: kui sadanud lund kohe rookima ei kiirusta, sulab lumi kokku. Kesse vanasti külateid rookis, rajad käidi ikka viiskude ja saabastega sisse ja teedel tegutsesid hobesed ja saanid, Kas keegi on näinud hobust, kelle ette on rakendatud teehöövel? Sihukest pole olnud.

Viimases hädas ostis Õueonu kitse, aga piima ta ei anna. Selgus, et pidi isane olema. Huvitav, kui kitsel sugu vahetada, kas siis saab riigilt lastetoetuspreemia?

Kommenteeri

Telli Teadus.ee uudiskiri